Wil jij werk maken van leren en ontwikkelen? Maak dan slim gebruik van de SLIM subsidie.

Dat je medewerkers een belangrijke schakel zijn om als onderneming toekomstbestendig en succesvol te blijven, weet jij als geen ander. Net als in maart van dit jaar, kun je ook in september 2021 als MKB onderneming ondersteuning krijgen bij het investeren in de kennis en vaardigheid van je team. Door gebruik te maken van de SLIM subsidie. 

Dat vraagt NU voorbereiden.

Wil jij ook een leercultuur ontwikkelen en de kennis en vaardigheden van je personeel up-to-date houden? Ben jij de ondernemer die zich wil voorbereiden op de toekomst? En heb je één van de volgende onderdelen op je to-do of wensenlijstje staan, maar ontbreekt het je aan menskracht of financiële middelen

 • Het doorlichten van je onderneming met als resultaat een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan. Waarin bijvoorbeeld de gevolgen van trends als digitalisering, robotisering en technologisering zijn meegenomen. Zodat zichtbaar wordt wat dat vraagt aan (toekomstige) benodigde kennis en vaardigheden. 
 • Het ontwikkelen van een systeem van periodieke doelen/feedback/
  ontwikkelgesprekken en het ondersteunen van je leidinggevenden in het voeren van die ontwikkelgesprekken. 
 • Het opzetten van een ontwikkelingsmatrix en -tests waarmee je medewerker kan zien op welk kennisniveau hij/zij zit en aan welke criteria je medewerker (nog) niet voldoet om op het volgende niveau te komen.
 • Het geven van individuele loopbaan- en ontwikkeladviezen waarmee je jouw medewerkers laat nadenken over hun toekomst.

Wij hebben als Everyone-inc de expertise in huis om bovenstaande te ontwikkelen en uit te voeren. Andere ontwikkelingsvraag? Neem dan ook contact op. Er is veel mogelijk binnen de SLIM regeling.

De SLIM regeling ziet er in een notendop als volgt uit:

 • Als MKB-ondernemer ontvang je maximaal € 24.999,- subsidie.
  • MKB < 50 medewerkers: 80% van de kosten
  • MKB < 250 medewerkers: 60% van de kosten
 • Er zijn ook mogelijkheden voor samenwerkingsverbanden tussen meerdere MKB-bedrijven. Dan is de subsidie maximaal € 500.000,- voor de samenwerkende partijen (aanvraagtermijn in juni 2021)

Meer weten?

Wees er snel bij en bereid je voor op de subsidieaanvraag van september 2021.

Als je ons via onderstaande vragen alvast laat weten welke ontwikkelingsvraag er is, kunnen we snel een stap voorwaarts zetten.

Angelique neemt na ontvangst van een volledig ingevuld formulier binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een (bel)afspraak. Leuk om je binnenkort te spreken!

SLIM MKB small

SLIM leren en ontwikkelen – formulier

 • Met het doorgeven van je mailadres word je opgenomen in het emailbestand.